Ювентус постигна трудна победа с в гостуването си на Фрозиноне в

...
Ювентус постигна трудна победа с в гостуването си на Фрозиноне в
Коментари Харесай

Ювентус се измъчи с Фрозиноне, но отново се залепи за Интер на върха

Ювентус реализира сложна победа с в гостуването си на Фрозиноне в ранния съботен конфликт от 17-ия кръг на италианската Серия А. 18-годишният  Кенан Йълдъз откри за гостите в 12-ата с първия си гол за торинци, само че Хайме Баес изравни в 51-ата минута. Сръбският голмайстор  Душан Влахович , който се появи от пейката през втората част, донесе трите точки на " биаконерите " в 81-ата минута. Негов втори гол пък беше анулиран поради засада секунди преди приключването на постоянното време.



Старши треньорът на Ювентус – Масимилиано Алегри, не можеше да разчита на контузените Федерико Киеза, Мойс Кийн и Матиа Де Шилио. На вратата бе Войчех Шчесни, а в отбрана действаха Алекс Сандро, Бремер и капитана Данило. В средата на терена оперираха Адриен Рабио, Мануел Локатели и Уестън МакКени, до момента в който по крилата оперираха Филип Костич и Андреа Камбиозо. Атаката бе водена от 18-годишния Кенан Йълдъз и Аркадиуш Милик, а Душан Влахович бе оставен на пейката за началото.

 / /

Гостите от Торино стартираха малко по-тромаво срещата, като единствените обстановки първоначално пристигнаха след добър пробив на Уестън МакКени, който опита да откри Аркадиуш Милик на добра позиция, само че защитник съумя да го блокира и неакуратен удар с глава на Мануел Локатели с глава след корнер.

Ювентус обаче съумя да открие резултата с първата си действителна голова офанзива в 12-ата минута. Филип Костич комбинира с 18-годишния Кенан Йълдъз отляво и турчинът влезе отляво в наказателното поле, " навърза "  трима футболисти на Фрозиноне и с прелестен удар в близкия ъгъл с десния крайник не остави шансове на вратаря Стефано Турати – 0:1. Това бе е първи гол за Йълдъз с екипа на „ биаконерите “ в дебюта си като титуляр.

The start of that magical move
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР